Σοφό: "Όποιος περιπλανιέται, δεν έχει απαραίτητα, χαθεί!"

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Στη Βραζιλία έκαναν καλλιστεία ορφανών παιδιών προς υιοθεσία – Θύελλα αντιδράσεων (Photos)

***
Στη Βραζιλία έκαναν καλλιστεία ορφανών παιδιών προς υιοθεσία – Θύελλα αντιδράσεων (Photos)



***


Πόσο χαμηλότερα μπορεί να πέσει κάποιος από το να εκμεταλλεύεται ένα ορφανό παιδί και να στήνει καλλιστεία με αυτά τα παιδιά; Το σκεπτικό είναι απλό. Βάζουν το ορφανό παιδάκι στην πασαρέλα να περπατάει, το βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς, πλειοδοτούν και στη συνέχεια το παίρνουν.
Η αθλιότητα αυτή έγινε μέσα σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Κουιάμπα, όπου στήθηκε η πασαρέλα και από πάνω της πέρασαν 18 παιδάκια ανάμεσα τους και μερικά που η ηλικία τους δεν ξεπερνούσε τα 4 χρόνια. Τα παιδάκια παρέλασαν φορώντας «προσεγμένα ρούχα» ήταν χτενισμένα, κάποια φορούσαν και μακιγιάζ.
Η πρόσκληση των διοργανωτών σε επιλεγμένους καλεσμένους που ήταν 200 στο σύνολο, έγραφε: «Να γίνει μια βραδιά στην οποία άνθρωποι που κρίνονται κατάλληλοι για υιοθεσίες να γνωρίσουν τα παιδιά». Ενώ οι διοργανωτές διαβεβαίωναν τους πάντες ότι είχαν πάρει την άδεια των τοπικών δικαστικών αρχών για την εκδήλωση.
Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν σφοδρές.
«Παιδιά να κάνουν πασαρέλα ώστε οι υποψήφιοι θετοί γονείς να δουν πόσο όμορφα, φιλικά και επιλέξιμα είναι, εμένα μου θυμίζει εποχές σκλαβοπάζαρου όταν οι άνθρωποι εξέταζαν τα σώματα και τα δόντια των Αφρικανών προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους» έγραψε σε οργισμένη ανάρτησή του στo Twitter ο δικηγόρος Εντουάρντο Μαχόν.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Βραζιλίας στις προηγούμενες εκλογές, Γκιγιέρμε Μπούλος είπε ότι πρόκειται για «αδιανόητη ανωμαλία».


***
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου