Σοφό: "Όποιος περιπλανιέται, δεν έχει απαραίτητα, χαθεί!"

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Υπάρχει κι άλλος τρόπος: Προς Αναστασία Καλλιοτζή

Υπάρχει κι άλλος τρόπος:

Προς Αναστασία Καλλιοτζή

***
Κατερίνα Σταματίου-Παπ Λοιπόν, κορίτσι αγαπημένο! Πέτυχα την προηγούμενη ανάρτηση (πες ένα μισάωρο πιο πριν) και σε σκεφτόμουνα πολύ. Σχεδόν, προσευχόμουνα... Έλεγα, αν η Αναστασία που είναι δημόσιο πρόσωπο και τόσο αγαπημένο, που είναι δικηγόρος, που κατέχει Αγγλικά και μπορεί να αντιδράσει, κάνει πίσω, χαθήκαμε! Θα σου έγραφα μόλις τελείωνα μια δουλειά που είχα αφήσει στην μέση. Χάρηκα ΠΟΛΥ, που ήδη είχες κινηθεί και ΝΙΚΗΣΕΣ! Μακάρι να ήξερα τον τρόπο κι εγώ, να διεκδικήσω την πρώτη μου σελίδα του Φεις, που διαγράφηκε εν μία νυκτί, κι ήταν Πρωτομαγιά του 200τόσο. (8;9;) Μακάρι να ήξερα και τώρα που στις 10 αναρτήσεις, εμφανίζεται μία και μου μπλόκαραν ολόκληρο μπλογκ που παρουσίαζα ένα βιβλίο ξενητεμένων Ελλήνων των 5 Ηπείρων, ως προσβλητικό υλικό. Χαίρομαι για την ΝΙΚΗ ΜΑΣ, (γιατί δεν είναι "σου", αλλά "ΜΑΣ"), Αναστασία μου! Είσαι η ελπίδα όλων μας! Η δική σου φωνή, δεν πρέπει να σταματήσει, ΠΟΤΕ! "Τα φτερά" μου τα έκοψαν από δω https: (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!) αλλά, οκ., όπως και να το κάνουμε, μια ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, δεν ζυγίζεται με χίλιες Κατερίνες! Ωστόσο, όντως οι φίλοι σου, θέλουν ξεσκατάρισμα, αν και δεν θα βρεις άκρη... Και του Ιούδα, δεν του "φαινόταν"... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ και ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ! <3
***




***
Ούτε να το γράψω, δεν επιτρέπεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι ΕΚΕΙ!
...........Σου "χρωστάω"  κι άλλα.
Ερώτηση: Πόσο θα μου στοιχίσει να βρω άκρη με την δική μου "ελευθερία" στο Φεις, που επεκτείνεται και στα μπλογκ;
ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ, θα μου λύσεις το πρόβλημα, να έχω κι εγώ την δική μου ελεύθερη "φωνή".

...Περιπλανώμενη...
Σου γράφω μέσω Καλαμπάκας...

***

Υγ. Κατάλαβα. Κινήθηκαν οι πραγματικοί φίλοι (κατέχουν τον τρόπο και Αγγλικά, βεβαίως - βεβαίως), ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ!

Η ΝΙΚΗ της Αναστασίας είναι και ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, έτσι κι αλλιώς!
Καθένας μας έχει την ταυτότητά του.
Δεν ενοχλήσαμε κανέναν, να μάθουν και να μην ενοχλούν!
Ικανοποιημένη που θα παραμείνει ΑΝΟΙΧΤΟΣ ένας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, κι αν εγώ περιπλανιέμαι... δεν με πειράζει. (μικρό το κακό. Αφού δεν νοιάστηκαν οι ίδιοι οι φίλοι, για τα θέματα που τους αφορούσαν, τουλάχιστον, τί να ψάχνω εγώ;)  

ΚΑΛΟΝ ΜΗΝΑ!
Μπήκε ΚΑΛΑ και μ' αρέσει!

***

***

Κατερίνα Σταματίου-Παπ Αναστασία μου, ήταν ο μόνος τρόπος, για να επικοινωνήσω μαζί σου. Με ξέρεις αρκετά. Μην το πάρεις (ή οι φίλοι σου) σαν διαφήμιση προσωπική μου. ΧΑΡΗΚΑ αφάνταστα που βρήκες γρήγορα άκρη! Σίγουρα είσαι "καμπόσα", κι έχεις όντως πραγματικούς φίλους, κι όχι αδίκως! Χαίρομαι που τουλάχιστον, από κάποιο "παράθυρο", θα σε βρίσκω! Να είσαι ΚΑΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΟΝ ΜΗΝΑ, ΜΑΗ!

***

Κράτησα και τα "ενθύμιά μου", κοινοποίησα και στην σελίδα μου, φέρνω και το μεσημεριανό μου και να μην κουράζω άλλο.

***
...Ήταν στην ροή και προσεχώς στο πρόγραμμα, ως συνήθως. Να περνάτε ΚΑΛΑ! Θα σας ξανά' βρω στους "μπαξέδες", άγνωστης ημερομηνίας...
YOUTUBE.COM
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!
Σχόλια
  • Κατερίνα Σταματίου-Παπ Τυχερή που δεν έκλεισα το μεσημέρι! Μπορεί εμένα να καταφέρνουν οι "ειδικοί" να με φιμώνουν, μα η Αναστασία Καλλιοτζή, ΝΙΚΗΣΕ, κι αυτό μετράει! (Δες νεότερές μου αναρτήσεις, γιατί δεν ξέρω πως να τις φέρω.) Πλάκα έχει! Το λαμπάκι παρακολούθησης... έσβησε απόψε! Για να δούμε... Πού να βάλω και δικηγόρο, όντως! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
***

ΥΓ. μεγάλο: Αν δεν είναι "πολλά τα λεφτά, Άρη", για να βρω το δίκιο μου, βεβαίως και θα το ψάξω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου